26.9.2011

Kilometreillä näillä ei enää sais hullaantua

Viikonloppu lähti käyntiin perinteisesti agitreeneillä ja päästiin ihan uudenkarheaan PoKS:in halliin treenailemaan. Kyllä nyt passaa treenata säällä, kun säällä ja parasta on se, että halli on itseasiassa kävelymatkan päässä ja bussiliikenteen varrella. Tilaa riittää ja lämmitys + valaistus on niin luksusta verrattuna siihen hevosmaneesiin, jossa treenattiin vielä viime talvena. Koiraankin oli tullut ihan uudenlaista puhtia, kun sai uudessa hallissa pinkoa. Nyt siinä näky se, että se koira haluaa tehdä sitä, mitä se tekee, eikä tuu vaan alistuen mun perässä. Se oli mukava nähdä ja vielä mukavampaa oli se kun treeniseuralaiset sano samaa, että en vaan ajatellu sitä omassa pienessä pääkopassani. Saipa niin hihnanjatke, kun koirakin hyvän iltalenkin (ja suihkun) kun käveltiin Jussin, Brandyn ja Netan kanssa hallilta takaisin kotia vesisateessa.

Lauantaina oli sitten suuntana Liperi ja mätsärit. Ja kokeilussaoli myös vasta saatu snake- näyttelypanta ja Inkan tekemä näyttelyhihna. Hyvin toimi! Koira liikkui omasta mielestäni paremmin, kun koskaan. Lopputulos oli VET PUN3.



17.9.2011

Maailmani oot, kai sä ymmärrät sen

Noniin, nyt on koiran omistajalla ihan järjetön harrastusinto päällä! Tekis mieli vaan harrastaa ja lenkkeillä ja treenata joka päivä. Eiliset agitreenit meni hyvin Bogimaiseen tyyliin. Vauhti ei ollu mikään päätä huimaava, mutta jollain tavalla suoritusinnokkuutta oli ehkä vähän enemmän, kun tavallisesti. Tänään päätin, että nyt alkaa treenaaminen todellakin sen koiran ehdoilla, tai siis lähinnä siten, että rimat pysyy mini- korkeudella ja harrastaminen on vaan hauskaa yhdessä hääräämistä ilman kummoisia  tavoitteita. Ainut laji, mihin pyrin kisatasolle on MEJÄ ja toivonkin, että koira on ens vuonna terveenä ja vetreessä kunnossa, että päästäs sinne kokeeseen! TOKOn treenaamisesta sen verran, että perjantaina päivällä Lauran ja shelttikaksikon kanssa treenaillessa päätin, että treenaaminen loppuu heti, kun haukkuminen alkaa, sillä sillon tuosta näkee, että kiinnostus on nollassa.

Tänään lähettiinkin Viivin ja Tilla- huligaanin kanssa lenkille Lykynlammelle. Lähettiin kävelemään 5 km: n reittiä, mutta yhtäkkiä viitat loppu ja mentiin vaan jotain tietä eteenpäin, kunnes tultiin sitten takasin parkkipaikalle. Mutta ihan reilu lenkki tuli kuitenkin kierrettyä ja pääasia, että koira on nyt väsyny! Syyslomalla vois käydä tuolla vaeltelemssa ihan reippaan lenkin ja paistella vaikka makkaraa jossain nuotiopaikalla ja jatkaa matkaa taas. Kuviakin tuli napsittua, tai no lähinnä Viivi napsi, koska omasta kamerasta alko loppua akku ja hermo meni koko rotiskoon!


(c) Viivi Kärnä


9.9.2011

Bogi 8 v. ♡

Aika on menny ihan tajuttoman nopeasti ja pahoittelut päivitystauosta! Bogilla napsahti siis 3.9. kahdeksan vuotta lasiin, elikkäs veteraanikausi starttasi lauantaina! Nyt siis kohti uusia seikkailuja veteraanimaisella hössötyksellä! Onnea minun ikuisesti pieni poikani♡

Lauantai aamuna, eli tuolloin 3.9. suunnattiin Kolille ja kohti kulttuurikoiraleiriä. Aamu alko koirien lenkityksellä ja muihin leiriläisiin tutustumisella. Muutaman jo tunsinkin, ja aikaaviettelinkin melko pitkälti aikasempien tuttujen ja niitten koirien kanssa. Kiviäkin maalailtiin, koska kulttuurileiri oli kyseessä. Upeat lenkkeilymaastot siellä oli ja pakko päästä tässä syksyn ja talven aikana useamman kerran vielä vaeltamaan ja paistelemaan makkaraa sinne! Alhaalla yksi kuva kyseiseltä viikonlopulta.